En dedikeret behandler

Image

Jeg er selv født i Korea, og har altid været fascineret af østasiatisk kultur og filosofi. Den holistiske tankegang, og forankring i elementernes og årstidernes naturlige balance og flow ræsonnerer dybt i mig. 

Efter flere års praksis bliver jeg stadig forundret over hvad akupunktur er i stand til at udrette, og hvordan det kan anspore transformation. Det er bemærkelsesværdigt hvor tidsvarende, og relevant denne ældgamle lægekunst stadig er i forhold til at takle de udfordringer, som opstår i vores moderne samfund. 

Akupunktur er en levende og dynamisk behandlingsform, som integrerer fysisk og mental sundhed hvilket gør, at det kan bruges i behandling af, selv komplekse problemstillinger og sygdomme hvor vestlig medicin ofte kommer til kort. 

Jeg har for længst indset at jeg aldrig bliver færdig med at lære, og fordybe mig i de utallige metoder, og den underliggende filosofi som udgør denne effektive og alsidige lægekunst. Jeg har et stort ønske om at være med til at udbrede viden og brug af akupunktur, så det fremfor at være en sidste udvej, bliver et helt naturligt valg i forhold til at varetage sin egen sundhed.

Bedste hilsner Signe Jung